Ten Handed Dad

Ten Handed Dad

Ten Handed Mom

A jobbik felem

2018. február 20. - TenHandedDad

Ő az! Akinek (talán) még nálam is több keze, lába, feje, szeme van. Aki (talán egy fokkal) még jobban ért a kis ördögünkhöz és természetesen a főzőlaphoz is, akármennyire is arcoskodok #mutimiteszel képeimmel. Aki (minden bizonnyal) képes osztódni, szétszakadni, egyszerre több helyen lenni, és párhuzamosan mindent parádésan megcsinálni. Aki a 20-30 percekből összekapart bruttó 3 óra ”alvás” után is olyan vidámsággal kel (százezerszer boldogabban, mint én), mint aki 3 napig bolyongott Párizs top butikjaiban miközben a Szex és New York-ot, Bridget Jones narrálta neki. Aki nélkül ez az egész nem indulhatott volna el, ezért mindenképp szerettem volna megmutatni ŐT ország-világnak.

tzs_7043.jpg

Igény esetén még remek elmosódott képeket tudok készíteni 13 méterről a tarkója bal feléről.

Ja és egyébként fogalmam sincs, hogy én miért nézek ki úgy, mint akinek a vérvonalában legalább őshonos kenyai zsiráfok is megtalálhatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenhandeddad.blog.hu/api/trackback/id/tr313683546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása