Ten Handed Dad

Ten Handed Dad

Kamionosok és vemhes macskák

Itt a farsang áll a bál

2018. február 21. - TenHandedDad

Pár nap múlva megint mini tigrisek, Elzák, minyonok fognak az utcán rohangálni, és ahogy egyre nagyobbak, úgy egyre nehezebb bármilyen - a részünkről lehető legkisebb energia befektetést igénylő – jelmezt rájuk erőltetni.

Két éve ezerszer egyszerűbb volt, amikor még nem is nagyon értette, hogy mi ez az egész, miért kell beöltözni, vagy, hogy egyáltalán mi is legyen. Minden nap legalább hatszor változtatott forgatókönyvet, így a farsang előtti utolsó este ”Cowboy” kívánsága nyert, miután fél 9-kor fejben levezettük: Kockás ing? Van! Pisztoly? Még szép! Kalap? Hogyne lenne! Király, eldőlt, holnap ő egymaga lesz a jó, a rossz és a csúf!

De 12 órával később, a reggeli őrületben ez már közel sem volt ilyen meseszerű: Kockás ing? Ott van valahol a szekrény aljában, de most nem tudom megkeresni! Pisztoly? Fogggalmam sincs merre lehet, 3 hete nem találkoztam vele! Kalap? Pár napja kidobtuk, mert már teljesen szét volt szakadva! ÁÁÁÁÁÁÁ!!! Mindenki nyugodjon le a pic$@ba, ÚJRATERVEZÉS. Ing már rajta, ha a kalapot nem is, de egy baseball sapkát csak sikerült találni, így már csak egy szemceruza kell, és kész is a kamionsofőr.

28308246_10159939545885257_198542723_n.jpg

Mivel a bölcsiben úgy volt meghirdetve, hogy szülők is nyugodtan öltözzenek be, és ezt a lehetőséget, az akkor 34 hetes terhes, közelről se komplett anyukája, a világért se hagyta volna ki.Számomra abszolút kézenfekvő megoldás lett volna a kurv@ jelmez, de ő inkább a cicára szavazott. Tetőtől talpig fekete szett, 180 centis farok mögötte (NEM ÉN!), feketére mázolt orr és 20 centi hosszú bajuszkák az arca mindkét oldalán. Későbbi elmondása szerint, amikor meglátta magát a tükörben, szexi kiscica helyett, sokkal inkább érezte magát egy vemhes, falusi macskának, de így maradt, mert már rég indulni kellett volna.

10 perces késéssel sikerült is megérkezni, és amikor a folyosón végigvonultak arra lettek figyelmesek, hogy az üvegfal túloldalán lévő zenekar hirtelen elhallgatott, miután a már ott lévő ÖSSZES szülő álla egyszerre esett a földre a látványtól, mert habár kérték az anyákat, apákat, hogy aki tud és szeretne, az öltözetben is csatlakozzon a gyerekekhez, mégis egyetlen hülye volt, aki ezt komolyan vette. Igen, a vemhes macska oldalán a kamionsofőrrel!

A bejegyzés trackback címe:

https://tenhandeddad.blog.hu/api/trackback/id/tr5613683568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása