Ten Handed Dad

Ten Handed Dad

A világot jelentő rudak

Egy pillanat alatt, a játszótérről Las Vegasba

2018. február 05. - TenHandedDad

A legnagyobb ártatlansággal (és persze szemében jókora huncutsággal) tekereg a számára abszolút hétköznapi Wartburg-zöld rúdon, miközben én azt magamban már krómnak látom és lelki füleimmel hallom, ahogy veszett erős orosz akcentussal Vegas külvárosában valaki épp egy ”ljep djensz”-t kér miközben egy 5 dollárost szuszakol a strasszos spagetti pántjába.

27721386_10159875478895257_711031689_n.jpg

De ekkor hál’ Istennek vissza ránt a gyönyörű magyar valósába egy kedves vélhetőleg Vekerdyn nevelkedett anyuka, aki a csúszda tetején lévő drága 3 éves kisfiát kéri meg borzasztó intelligensen, gyermek önbecsülését szem előtt tartva, szűk 17 méterről, 159 decibellel, hogy azonnal takarodjon le onnan, mert ha leesik biztos, hogy még kezét-lábát is ketté töri. Ezt már csak az tudja fokozni, hogy amikor leveszem a kis Pirner Almámat a színpadáról, nem hogy azt az 5 dollárt, de még egy cent aprót se találok a cicanaciban, csak olyan fél köbméter pisivel átitatott homokot. Játszi Rulez!

A bejegyzés trackback címe:

https://tenhandeddad.blog.hu/api/trackback/id/tr6813636204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása